Claddagh NS Band, 1974

First/Front row (L-R): Gerard Flaherty, Claire Moran, Nicky Dolan, John Thornton, Dervela McMahon, Ann Kelly, Paul Feeney, Ciara McMahon, Noreena Langdon, Jacinta Colohan, Anne Trill, Michael Ryan, Cathy Ryan.

Second row (L-R): Geraldine Coyne, S. Curran, Eithne Conneely, Pat Griffin, T. Fegan, K. Mulkerrins, Brendan Murphy, Angela Fegan, Laura Folan, Timmy Curley, C. Anderson, Irene McDermott, Donal Murphy, Gerard Feeney.

Third row (L-R): Bridie Flaherty, Marie O’Sullivan, Pauline O’Brien, ——-, Orla McMahon, Bridie O’Brien, Marie Laffey, Noreena Regan, Peggy Rushe, Helena O’Sullivan, Anthony Cubbard, Esther Anderson, Imelda Harte, Ronan Bray, Tommy Conneely, Tommy Moran.

Fourth row (L-R): Claire McDonagh, Joanie Connell, Martin Anderson, ——-, ——-, Mrs. Fegan, Dermot Dolan, Mrs. McBride, Fr. Flanagan, Mary Curran, Marguerite Regan, Stephanie Heaney, Patricia McDonagh.

Fifth row (L-R): Jean Cubbard, Mrs. Browne, Martina Barrett, Mr. Liam McMahon, Principal, Mr. Curran, Mrs. Mary Byrne, Mrs. Joan Thornton, Mr. Paddy Feeney, Mrs. Sarah Ryan, Mr. Paddy Doherty. Back row (L-R): Fr. Geraghty, Mr. John Kelly.

Claddagh NS Band, 1974.
Courtest of Claddagh NS.